Hoe solliciteren?

Welke stappen kan je verwachten.

 

 

Onze sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure

Bij water-link kan je hier solliciteren door een profiel aan te maken. Om een idee te krijgen wie je bent, vragen we om enkele gegevens, je cv en een motivatiebrief. De verdere stappen in het selectieproces bij water-link worden hieronder weergegeven. Je sollicitatie wordt enkel behandeld, indien je online solliciteert bij de vacature van jouw interesses.

Heb je nog een vraag over een vacature of is iets niet duidelijk? Stuur dan een mailtje naar jobs@water-link.be en we behandelen je vraag zo snel mogelijk.

Veel succes en tot binnenkort!

COVID-19 Maatregelen

Door de huidige maatregelen die de overheid oplegt om de verspreiding van het COVID-19 virus in te perken, houden we ons binnen water-link strikt aan enkele regels:

1. Respecteer de hygiëneregels;
2. Hou minimum 1,5m afstand;
3. Op onze verschillende sites dragen we een mondmasker;
4. Vergaderingen organiseren we zo veel als mogelijk virtueel. Dit geldt ook voor selectiegesprekken. Het is dus mogelijk dat je, na een positieve cv-screening bij water-link, uitgenodigd wordt voor een selectiegesprek via 'Teams';
5. Indien je je niet goed voelt, bel je een eventuele afspraak af en plannen we deze op een ander moment;

Indien je bijkomende vragen hebt over jouw sollicitatie in combinatie met de maatregelen, neem dan contact op met de HR-afdeling van water-link op het mailadres jobs@water-link.be .