Werken bij water-link

Zoveel redenen om bij ons te werken.

 

 

 

 

Werken bij water-link

Zoveel redenen om bij ons te werken.

 

Onze troeven

Water is de belangrijkste drijvende kracht in de natuur, wist Leonardo da Vinci ruim 500 jaar geleden al. En mensen zijn de drijvende kracht achter water-link. Om iedereen te inspireren de kracht van water écht te benutten, hebben we collega's nodig die energie krijgen van een job met impact in een duurzame sector.

Duurzame bedrijfscultuur

Binnen water-link ontwikkelen en coachen we onze eigen medewerkers. We stimuleren ze te groeien dankzij ‘learning-on-the-job’, interne trainingssessies met collega’s en externe opleidingen. Elke dag 'samenwerken' in performante teams en 'samen werken' aan boeiende projecten in een sfeer van co-creatie, vertrouwen en respect.

Duurzame loopbaan

Water is het mooiste product dat er is. Duurzaam omgaan met deze bron drijft ons elke dag.

Logisch dus, dat we duurzaamheid als bedrijfswaarde doortrekken in alle geledingen van onze organisatie. Samen bouwen we aan inzetbaarheid van onze medewerkers op lange termijn. Dit betekent voortdurend werken om elk individu een hele loopbaan bij ons gezond, betrokken en gemotiveerd aan de slag te houden. Daaraan werken we elke dag, en daarvoor organiseren we bovendien specifieke acties zoals een jaarlijkse water-link academie, een jaarlijkse welzijnsmaand en een veiligheidsweek.

We ondersteunen onze medewerkers met een gratis hospitalisatieverzekering voor het gezin met aanvullende verzekering ambulante zorgen, een competitieve groepsverzekering en een gewaarborgd inkomen bij ziekte door een inkomstenverliesverzekering. Verder stimuleren we ook een gezonde levensstijl door sportinitiatieven, een fietsvergoeding en promoten we gezonde voeding.

Flexibel werken

Het resultaat telt. Inzet en output van het werk zijn voor ons belangrijker dan arbeidsuren. Waar mogelijk hanteren we glijdende werktijden en een mooi vakantieplan. We moedigen onze medewerkers aan om gebruik te maken van duurzame vervoersmiddelen en we geloven sterk in de voordelen van een flexibele en digitale werkplek.

Ontmoet je toekomstige collega's

"Ik vind mijn job enorm interessant, elke werkdag is anders! Het leukste vind ik dat ik meestal niet op voorhand weet wat er gaat komen. Ik krijg ook de kans om mijn technische kennis uit te breiden, dankzij het leuke team!"

- Tom, Technieker Elektromechanica

"Het leukste aan water-link is het krijgen van verantwoordelijkheden, kansen en vertrouwen. Hierdoor kan mijn persoonlijke evolutie worden ingezet in de dagdagelijkse uitvoering van mijn functie, maar ook door de aanvulling van projecten waar ik een enorme energieboost uithaal. Het samenwerken met de leuke collega's vind ik ook heel belangrijk!"

- Kelly, Management Assistant Support

 

"Binnen water-link heb ik vooral een adviserende functie. Het leukste is dat de taken heel afwisselend zijn en dat je niet weet wat er die dag zal komen. Ik ben enorm gedreven om de klanten te kunnen verder helpen. We geven niet op alvorens we een oplossing gevonden hebben."

- Nico, expert maintenance leidingnet